Arcade dicht

Spoorarcade dicht. Breed 28 cm, Hoog 20 cm, Diep 8,5 cm. MDF 4 mm Railing van koperdraad bijgevoegd). En bodemplaat. Lasergesneden bouwpakket, past altijd. Bouwpakket voorzien van bouwinstructie. eenvoudig tebouwen. Ongeschilderd. Met speciale koppelstukken om meerdere (verschillende) arcades met elkaar te verbinden.

€ 30,50

Arcade werkplaats

Spoorarcade type werkplaats, met raam en 2 deuren. En ruimte voor een reclamebord erboven. Breed 28 cm, Hoog 20 cm, Diep 8,5 cm. MDF 4 mm Railing van koperdraad (bijgevoegd). En bodemplaat. Lasergesneden bouwpakket, past altijd. Bouwpakket voorzien van bouwinstructie. eenvoudig tebouwen. Ongeschilderd. Met speciale koppelstukken om meerdere (verschillende) arcades met elkaar te verbinden. DIT PRODUCT IS NOG IN ONTWIKKELING.

€ 34,50

Arcade winkel

Spoorarcade type winkel, met ruitjes en 2 deuren. Breed 24,5 cm, Hoog 20 cm, Diep 22cm. MDF en perspex. Railing van koperdraad bijgevoegd. En bodemplaat. Lasergesneden bouwpakket, past altijd. Bouwpakket voorzien van bouwinstructie. eenvoudig te bouwen. Ongeschilderd. Met speciale koppelstukken om meerdere (verschillende) arcades met elkaar te verbinden. De diepte van de winkel is zo gebouwd dat de winkel in te richten is.

€ 59,75
online betalen ideal paypal bancontact sofort