Bankje

Bankje voor op bijv. een station of perron. LET OP: Wordt geleverd zonder poppetjes.

€ 7,50

Bankje dubbel

Bankje voor op bijv. een station of perron. LET OP: Wordt geleverd zonder poppetjes.

€ 15,00

Interieur bloemenwinkel

Compleet interieur voor een bloemenwinkel voor modelbouw. Het is een bouwpakket, dus alle onderdelen worden los geleverd. Inrichting van de complete winkel tegen meerprijs.

€ 48,00

Interieur boekenwinkel

Compleet interieur voor een boekenwinkel voor modelbouw. Het is een bouwpakket, dus alle onderdelen worden los geleverd. Inrichting van de complete winkel tegen meerprijs.

€ 34,99

Interieur kapper

Compleet interieur voor een kapper / kapperszaak voor modelbouw. Het is een bouwpakket, dus alle onderdelen worden los geleverd. Inrichting van de complete winkel tegen meerprijs.

€ 42,00

Interieur kledingwinkel

Compleet interieur voor een kledingwinkel voor modelbouw. Het is een bouwpakket, dus alle onderdelen worden los geleverd. Inrichting van de complete winkel tegen meerprijs.

€ 51,99

Interieur kroeg bar

Compleet interieur voor een kroeg / bar / cafe voor modelbouw. Het is een bouwpakket, dus alle onderdelen worden los geleverd. Inrichting van de complete winkel tegen meerprijs.

€ 65,00

Kapperspaal gevel

Prachtige originele gekleurde kapperspaal gedraaid uit echt hout en geschilderd. Inclusief bevestigingsbeugels voor aan de gevel.

€ 54,99
online betalen ideal paypal bancontact sofort