Bankje voor op bijv. een station of perron. LET OP: Wordt geleverd zonder poppetjes.

€ 7,50

Bankje voor op bijv. een station of perron. LET OP: Wordt geleverd zonder poppetjes.

€ 15,00

Compleet interieur voor een bloemenwinkel voor modelbouw. Het is een bouwpakket, dus alle onderdelen worden los geleverd. Inrichting van de complete winkel tegen meerprijs. Standaard wordt de winkel geleverd zonder poppetjes en zonder bloemen.

€ 48,00

Compleet interieur voor een boekenwinkel voor modelbouw. Het is een bouwpakket, dus alle onderdelen worden los geleverd. Inrichting van de complete winkel tegen meerprijs. Standaard wordt de winkel geleverd zonder poppetjes en zonder boeken.

€ 34,99

Compleet interieur voor een fietsenwinkel voor modelbouw. Het is een bouwpakket, dus alle onderdelen worden los geleverd. Inrichting van de complete winkel tegen meerprijs. Standaard wordt de winkel geleverd inclusief fietsen maar zonder poppetjes en zonder vazen.

€ 51,99

Compleet interieur voor een kapper / kapperszaak voor modelbouw. Het is een bouwpakket, dus alle onderdelen worden los geleverd. Inrichting van de complete winkel tegen meerprijs. Standaard wordt het interieur geleverd exclusief poppetjes en zonder schilderijtjes.

€ 42,00

Compleet interieur voor een kledingwinkel voor modelbouw. Het is een bouwpakket, dus alle onderdelen worden los geleverd. Inrichting van de complete winkel tegen meerprijs. Standaard wordt dit winkelinterieur geleverd zonder poppetjes, zonder kleding, zonder kledinghaken. (Kledinghaken zijn makkelijk zelf te maken met paperclips.)

€ 51,99

Compleet interieur voor een kroeg / bar / cafe voor modelbouw. Het is een bouwpakket, dus alle onderdelen worden los geleverd. Inrichting van de complete winkel tegen meerprijs. Standaard wordt dit interieur geleverd zonder poppetjes, zonder flessen en zonder wandreclame.

€ 65,00

Prachtige originele gekleurde kapperspaal gedraaid uit echt hout en geschilderd. Inclusief bevestigingsbeugels voor aan de gevel.

€ 54,99
online betalen ideal paypal bancontact sofort