Dit is het elektrisch aangedreven wiel voor het volledig automatisch laden van de knikkerbaan. LET OP: Er zijn verschillende maten voor het lader wiel, afhankelijk van het hoogteverschil van het beginpunt en eindpunt van de knikkerbaan. Dit wiel is geschikt voor het automatisch laden van 1 basissets (dus voor een hoogteverschil van in totaal 4 baanstukken) Lees hier een uitvoerige toelichting van alle onderdelen van de Marble Run Knikkerbaan! Als je vragen hebt over dit product, neem dan gerust contact met ons op!

€ 39,49

Dit is het elektrisch aangedreven wiel voor het volledig automatisch laden van de knikkerbaan. LET OP: Er zijn verschillende maten voor het lader wiel, afhankelijk van het hoogteverschil van het beginpunt en eindpunt van de knikkerbaan. Dit wiel is geschikt voor het automatisch laden van 2 basissets (dus voor een hoogteverschil van in totaal 8 baanstukken)

€ 43,50

Dit is het elektrisch aangedreven wiel voor het volledig automatisch laden van de knikkerbaan. LET OP: Er zijn verschillende maten voor het lader wiel, afhankelijk van het hoogteverschil van het beginpunt en eindpunt van de knikkerbaan. Dit wiel is geschikt voor het automatisch laden van 4 basissets (dus voor een hoogteverschil van in totaal 16 baanstukken)

€ 49,50

Dit is de Marble Run knikkerbaan Basis-set. Dit pakket is compleet om de knikkerbaan te kunnen gebruiken. Het bestaat uit 4 losse baanstukken die je op verschillende manieren aan elkaar kunt schakelen. Deze set is compleet met voetjes om de banen op de goede hoogte te zetten. Ook bevat de set 4 grondplaten waar de voetjes ingezet kunnen worden. Inhoud: 4 grondplatenschakelstukjes voor de grondplaat4 baanstukken (25cm x 25cm)voetjes voor onder de baanstukken5 stalen knikkers De totale afmeting van de knikkerbaan zoals op de foto is 50cm x 50cm. Materiaal: MDF (hout), onbeschilderd Dit is een basisset ODHselect (Uitleg), dit betekent dat u hieronder een baan type kiest. Wij selecteren hiervoor zelf de 4 juiste banen. Wilt u zelf alle 4 de banen kiezen? Dan kiest u voor de Basisset met vrije selectie. De basisset is uitbreidbaar met meerdere basissets om een nog grotere knikkerbaan te maken! Hiervoor kan je gebruik maken van de dozen om de hoogteverschillen te realiseren. Ook zijn er automatische laders (in verschillende hoogten), om het rollen van de knikkers volledig automatisch te laten verlopen. Lees hier een uitvoerige toelichting van alle onderdelen van de Marble Run Knikkerbaan! Als je vragen hebt over dit product, neem dan gerust contact met ons op!

€ 49,95

Dit is de Marble Run knikkerbaan Basis-set. Dit pakket is compleet om de knikkerbaan te kunnen gebruiken. Het bestaat uit 4 losse baanstukken die je op verschillende manieren aan elkaar kunt schakelen. Deze set is compleet met voetjes om de banen op de goede hoogte te zetten. Ook bevat de set 4 grondplaten waar de voetjes ingezet kunnen worden. Inhoud: 4 grondplatenschakelstukjes voor de grondplaat4 baanstukken (25cm x 25cm)voetjes voor onder de baanstukken5 stalen knikkers De totale afmeting van de knikkerbaan zoals op de foto is 50cm x 50cm. Materiaal: MDF (hout), onbeschilderd Dit is een basisset vrije selectie(Uitleg), dit betekent dat u de banen zelf kiest. Wij selecteren hiervoor zelf de 4 juiste banen. Wilt u liever een door ons samengesteld thema? Dan kiest u voor de Basisset ODHselect. De basisset is uitbreidbaar met meerdere basissets om een nog grotere knikkerbaan te maken! Hiervoor kan je gebruik maken van de dozen om de hoogteverschillen te realiseren. Ook zijn er automatische laders (in verschillende hoogten), om het rollen van de knikkers volledig automatisch te laten verlopen. Lees hier een uitvoerige toelichting van alle onderdelen van de Marble Run Knikkerbaan! Als je vragen hebt over dit product, neem dan gerust contact met ons op!

€ 49,95

Dit is een doos voor onder een basisset met een hoogte van 10cm. Deze dozen zijn nodig om meerdere basissets aan elkaar te verbinden, de dozen vangen het hoogteverschil van de knikkerbaan op. Per basisset is het hoogteverschil 10cm. Gebruik deze doos wanneer je maximaal 2 basissets hebt. Lees hier een uitvoerige toelichting van alle onderdelen van de Marble Run Knikkerbaan! Als je vragen hebt over dit product, neem dan gerust contact met ons op!

€ 17,50

Dit is een doos voor onder een basisset met een hoogte van 20cm. Deze dozen zijn nodig om meerdere basissets aan elkaar wilt verbinden, de dozen vangen het hoogteverschil van de knikkerbaan op. Per basisset is het hoogteverschil 10cm. Gebruik deze doos wanneer je maximaal 3 basissets hebt. Lees hier een uitvoerige toelichting van alle onderdelen van de Marble Run Knikkerbaan! Als je vragen hebt over dit product, neem dan gerust contact met ons op!

€ 25,49

Dit is een doos voor onder een basisset met een hoogte van 30cm. Deze dozen zijn nodig om meerdere basissets aan elkaar wilt verbinden, de dozen vangen het hoogteverschil van de knikkerbaan op. Per basisset is het hoogteverschil 10cm. Gebruik deze doos wanneer je maximaal 4 basissets hebt. Lees hier een uitvoerige toelichting van alle onderdelen van de Marble Run Knikkerbaan! Als je vragen hebt over dit product, neem dan gerust contact met ons op!

€ 32,50

Het gaat hier om een lost baanstuk voor de knikkerbaan, dus 1/4 van de Marble Run basisset. Je kunt kiezen uit één van de vele verschillende varianten, kijk hier voor de uitleg en het overzicht van alle banen.

€ 15,00

De basisset wordt geleverd met standaard 5 stalen knikkers. Dit is een uitbreidingssetje van 10 extra stalen knikkers voor Marble Run knikkerbaan.

€ 3,00

Uitleg over de Marble Run KnikkerbaanDe Marble Run Knikkerbaan is een unieke knikkerbaan die 100% is ontworpen en geproduceerd door ODH Quality Products! Deze geweldige knikkerbaan kan gebruikt worden als speelgoed of als uniek object om te exposeren in bijvoorbeeld uw kantoor of gewoon thuis op de kast! Niet alleen ziet deze knikkerbaan er prachtig uit door zijn natuurlijke uitstraling, ook kan je met deze knikkerbaan een permanente rol van knikkers aanzetten, zonder dat je zelf knikkers hoeft te rollen of oprapen. Hieronder leggen we de verschillende onderdelen uit.

Automatische Knikkerbaan Marble Run Groot compleet 4 basis sets

Om de opstelling te maken van de bovenstaande foto heb je verschillende onderdelen nodig.

Basis set

Marble Run knikkerbaan basis set Om de knikkerbaan te beginnen heb je allereerst een basisset nodig van de Marble Run. Een basisset bestaat uit 4 baandelen (die ook per stuk verkrijgbaar zijn). Je kunt de baandelen op verschillende manieren met elkaar verbinden. Zoals je op de foto hierboven kunt zien is er een grote opstelling gemaakt van meerdere basissets. Je kunt dus ook basissets aan elkaar verbinden om een nog grotere knikkerbaan te maken!

Lees meer over de Marble Run knikkerbaan, de onderdelen en opbouw.
online betalen ideal paypal bancontact sofort