Uitleg over de Marble Run KnikkerbaanDe Marble Run Knikkerbaan is een unieke knikkerbaan die 100% is ontworpen en geproduceerd door ODH Quality Products! Deze geweldige knikkerbaan kan gebruikt worden als speelgoed of als uniek object om te exposeren in bijvoorbeeld uw kantoor of gewoon thuis op de kast! Niet alleen ziet deze knikkerbaan er prachtig uit door zijn natuurlijke uitstraling, ook kan je met deze knikkerbaan een permanente rol van knikkers aanzetten, zonder dat je zelf knikkers hoeft te rollen of oprapen. Hieronder leggen we de verschillende onderdelen uit.

Automatische Knikkerbaan Marble Run Groot compleet 4 basis sets

Om de opstelling te maken van de bovenstaande foto heb je verschillende onderdelen nodig.

Basis set

Marble Run knikkerbaan basis set Om de knikkerbaan te beginnen heb je allereerst een basisset nodig van de Marble Run. Een basisset bestaat uit 4 baandelen (die ook per stuk verkrijgbaar zijn). Je kunt de baandelen op verschillende manieren met elkaar verbinden. Zoals je op de foto hierboven kunt zien is er een grote opstelling gemaakt van meerdere basissets. Je kunt dus ook basissets aan elkaar verbinden om een nog grotere knikkerbaan te maken!

Basis set ODHselect
Bij de basisset ODHselect kies je voor een basisset die altijd past! Dit is vooral handig wanneer je meerdere basissets op elkaar wilt aansluiten. Bij product opties selecteer je een thema en wij kiezen daarbij de juiste banen. Koop je jouw allereerste Marble Run basis set? Kies dan één van de thema's 'START/BASIS'. Heb je al een basis set en wil je een extra uitbreiding? Kies dan de één van de thema's 'UITBREIDING'.

Basis set Vrije selectie
Wil je liever zelf 4 van de maar liefst 26 beschikbare banen kiezen voor de basisset? Kies dan voor de Basisset vrije selectie.

Dozen voor onder een basisset

Doos onder knikkerbaanDozen zijn handig voor wanneer je meerdere basissets aan elkaar wilt verbinden. Met de dozen kan je de hoogteverschillen van de knikkerbanen overbruggen. De hoogte van de doos is precies afgestemd op de afloop van de knikkerbaan in 1 basisset (10 cm). Zoals je op de foto kunt zien zijn de dozen in verschillende hoogten verkrijgbaar, afhankelijk van hoeveel basissets je met elkaar wil verbinden.

Automatische lader voor Marble Run

Automatische lader knikkerbaan wiel Wanneer je de knikkerbaan volledig wil automatiseren, heb je een automatische lader nodig. Deze zorgt ervoor dat de knikkers aan het uiteinde van de knikkerbaan via een wiel worden getransporteerd naar het begin van de knikkerbaan. Er zijn verschillende diameters afhankelijk van hoeveel basissets je met elkaar hebt verbonden. Dit is het elektrisch aangedreven wiel voor het volledig automatisch laden van de knikkerbaan.

Losse baanstukken

Er zijn ook losse baanstukken verkrijgbaar. Je kunt iedere gewenste vorm uitkiezen en bestellen. Volg voor de codering bij het bestellen het onderstaande schema.
online betalen ideal paypal bancontact sofort