Over ons

Onder de Hooiberg...

Lasersnijdenservice is het jongste onderdeel van Onder de Hooiberg. Met onze ruime kennis en ervaring, onder andere opgebouwd met maquette- en modelbouw, hebben we besloten deze onlineservice aan te bieden.

Wij zijn ook uw beste keuze voor architectuur ontwerpen, grafisch werk, maquettebouw, modelspoorservices en laserproductiewerk. Wij beschikken over een uitgebreid arsenaal aan fijnbewerkingsmachines wat ons bijzonder flexibel maakt. Met ons kleine team van Onder de Hooiberg bent u verzekerd van uitstekende service en de beste kwaliteit.

odh quality products lasersnijden bus

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Wij van Onder de Hooiberg zijn begaan met de wereld om ons heen. Op sociaal gebied ondersteunen wij tal van lokale initiatieven zoals sportclubs, verenigingen, dorpsfeesten enzovoort. Het milieu staat bij ons hoog op de agenda. Zo zijn wij altijd op zoek naar mogelijkheden om minder milieubelastend te werken. Lasersnijden is al een redelijk schone techniek. Beperken van restafval is een simpele manier om schoner te werken. Wij vragen u dan ook om uw snijwerk tekening zo economisch mogelijk op te zetten. Uiteraard recyclen wij al ons afval.

Samenwerking met ASP BV te Schiedam

Sinds november 2017 zijn wij een intensieve en goede samenwerking aangegaan met ASP BV te Schiedam. Ook deze firma is gespecialiseerd in modelbouw en bouwpakketten. Van verschillende van onze producten vindt de productie plaats in Schiedam. En bij ons in de hooiberg worden producten van zowel ODH als ASP geexposeerd en verkocht.

FabLab Groene Hart

Een nieuwe uiting van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid is ons FabLab. Hiermee stellen wij onze apparatuur (werkplaats met lasersnijmachine, 3D printers en PC's) en technieken beschikbaar voor (jonge) technici en kunstenaars en iedereen die met techniek en materiaalbewerking bezig wil zijn. Ons FabLab is onderdeel van het wereldwijde netwerk van FabLabs, wij voldoen aan het zogenaamde Fab Lab Charter. Voor meer informatie: www.fablabgroenehart.nl

Midden in de polder...

online betalen ideal paypal bancontact sofort